התחברות לחשבון אישי

להגשת מועמדות עליך להתחבר לאתר

פעם ראשונה? הרשם עכשיו


16/05/2018

לשנה"ל הבאה דרושה סייעת משלבת לילד מקסים בן 12

משלב/ת לחטיבת ביניים

לשנת הלימודים הבאה דרוש/ה סייע/ת משלב/ת לילד בן 12 מקסים, נבון ורגיש בתפקוד מאוד גבוה על הספקטרום האוטיסטי שילמד בכתה רגילה בחטיבת ביניים. המישרה בהיקף של 24 שעות שבועיות (ימים א' - ה) ובנוסף השתתפות בהדרכה מקצועית שתינתן אחת לשבועיים . נא לשלוח קורות חיים למייל: [email protected]
דרישות המשרה
רגישות , אהבת ילדים, סבלנות. תינתן עדיפות לבעל/ת ניסיון בשילוב יחידני בבית ספר בכלל ובחטיבת ביניים בפרט, בוגר/ת או סטודנט/ית לחינוך מיוחד/ אוטיזם/ מקצועות פרא רפואיים. תידרש התחייבות לכל שנת הלימודים .
שעות עבודה
ייקבע בהמשך .
ימי עבודה
א'- ה'
היקף משרה
משרה חלקית
שכר
בפרטי
אזור
רמלה לוד מודיעין והסביבה
עיר
מודיעין מכבים רעות
16/05/2018
חזרה ללוח הדרושים
שלח משרה למייל
מלאו את הפרטים הבאים:

מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

  • מטפלת בשיטת DIR

    מטפלת בשיטת DIR

    מידע על תפקיד מטפלת בשיטת DIR והדרישות לתפקיד. בנוסף הצעות עבודה של משרות מטפלת בשיטת DIR (חיפוש עבודה) ופרסום מודעת דרושים של מטפלות DIR.
  • שתיל

    שתיל

    האם ניתן לקדם שינויים חברתיים בישראל בתחום החינוך על ידי עמותות וארגונים? האם לדעת הגוף שתיל דרושים בחינוך שינויים חברתיים? פרטים במאמר שתיל - דרושים בחינוך.

  • משלבת

    משלבת

    המידע המלא על תפקיד משלבת והדרישות של עבודה בשילוב בחינוך. בנוסף הצעות עבודה של משרות שילוב (חיפוש עבודה) ופרסום מודעת דרושים של משלבת באתר דרושים בחינוך.
  • הכלים להבין את שפת הבכי של התינוק

    הכלים להבין את שפת הבכי של התינוק

    הבכי של התינוק הוא שפת הדיבור הראשונה שלו והאמצעי שלו להעביר אליכם את תחושותיו. לכן חשוב לזהות את המסר של הבכי ולדעת כיצד להרגיע אותו. קבלו כמה טיפים.

  • איך נעזור לתינוק להתמודד עם חרדת נטישה

    איך נעזור לתינוק להתמודד עם חרדת נטישה

    מספר חודשים לאחר הלידה מתפתחת אצל התינוקות חרדת הנטישה. מדוע זה קורה ובאילו שיטות נוכל לעזור לילדינו להתמודד עם חרדת הנטישה. הפרטים במאמר הבא.
  • רגישות סנסורית אצל ילדים

    רגישות סנסורית אצל ילדים

    חמשת החושים שלנו מונחים על סקאלה. האם לילד יש עודף או תת רגישות חושית? במידה וכן, נוכל למנוע תקלות תקשורת, כעסים ומתחים אצל הילדים. איך מזהים ואיך מתמודדים?