לאחר שהבאנו ילד לעולם, אנחנו לעיתים רבות מרגישים שמשעמם לו. אנו מרגישים שאנחנו צריכים למלא את זמנו בפעילויות מגוונות. האם התחושה הזו אכן מוצדקת?
צפיתם בתוכנית "עושות חשבון" על ריבוי מדריכי ההורים? רגע לפני שאנחנו שוכרים סוללת יועצים שיסבירו לנו מה לא בסדר עם התינוק שלנו, הנה כמה טיפים שירגיעו אתכם.
אנחנו הורים נפלאים, משקיענים ושומרים הכי בעולם על הילדים. לכן חשוב לכולנו למצוא את הבייביסיטר שתיתן לנו שקט נפשי ותעניק ביטחון לילדינו. מה שואלים בראיון העבודה?
חמשת החושים שלנו מונחים על סקאלה. האם לילד יש עודף או תת רגישות חושית? במידה וכן, נוכל למנוע תקלות תקשורת, כעסים ומתחים אצל הילדים. איך מזהים ואיך מתמודדים?
כיצד לעבור את תקופת ההסתגלות של הילד לגן בצורה הטובה ביותר? כיצד למנוע משברים רגשיים של הילד או ההורה? ומה החשיבות של תקופת ההסתגלות? הפרטים בפנים.
ההורים צריכים לחנך את הילדים ולהציב גבולות. כיצד בוחרים את הגבולות, כיצד מציבים אותם, מה עושים כשיש מחלוקת בין ההורים, איך להצליח בתהליך מול הילד? הפרטים בפנים.
איך עלינו לבחור את המשפחתון או המעון המתאימים לילד שלנו? על מה מומלץ לשים דגש מיוחד? ממה כדאי להזהר? הטיפים שאתם פשוט, אבל פשוט חייבים לקרוא.
הילדים שלנו משתמשים בנו כמתווכים בין הגירויים בסביבה לבינם. כיצד אנו כהורים יכולים לעזור לילדים בעיבוד הגירויים ובפיתוח תהליכי למידה? הפרטים במאמר.
כולנו רוצים להיות הורים טובים. אבל איך עושים את זה? האם זו ההרגשה שאנחנו עושים את המקסימום למען הילדים? האם מדובר בתחושה של הילדים? הנה כמה רעיונות ממש מעניינים.
כהורים עסוקים, נוח לנו להושיב את הפצפון שלנו מול הטלויזיה כדי שנוכל להתפנות לסידורים. אך אולי זה פוגע בילד? הסיבות מדוע לא מומלץ לתת לילד עד גיל שנתיים לבהות במסך.
כדי להפוך את החופש הגדול לנופש גדול, במקום לפחד גדול, יש צורך בתכנון נכון ובראייה אופטימית. כמה טיפים מומלצים על האתגר שיכול להפוך בקלות להנאה גדולה לכל המשפחה.
חשוב שתדעו שלהאמין בילדים שלכם וביכולותיהם מרגע הלידה - זו התורה להצלחה. קבלו סיפור עממי קצר וחכם שיתן לכם פרספקטיבה מיוחדת על הגישה לחיים.
הויסות החושי עוזר לילדים לקלוט גירויים שונים באמצעות החושים תוך איזון ופרספקטיבה של הגירויים ובעיות בויסות עלולות לגרום לבעיות. הנה כמה טיפים להקטין את הסיכוי לכך.
מהי התפתחות רגשית-חברתית? באילו גילאים היא מתחילה וכיצד עלינו לפעול על מנת לתמוך בילדים ולדאוג שיתפתחו בצורה הנכונה להם. הנה מספר עקרונות.
פרסומות בטלויזיה בסגנון "את לא מחליטה עלי" זוכות לתהודה. האם הן משפיעות באמת על חיינו האישיים והקשר עם הילדים? כיצד עלינו לנהוג בחינוך ובקבלת החלטות אל מול הילדים.
קורות החיים הם מסמך המשווק את המועמד אל מול המעסיק. מה בעצם בוחן המעסיק בקורות החיים של המועמד ואילו טעויות נפוצות כדאי למנוע?
כולנו נתקלים במצבים בהם הילדים חווים מצוקות רגשיות. לא תמיד אנחנו יודעים לזהות את המצוקות, להבין מהן וכיצד לעזור לילדים להתמודד איתן. הנה כמה טיפים שחשוב להכיר.
מורה פרטי יכול לעזור ולשפר את הישגיו הלימודיים של הילד שלכם, את בטחונו העצמי ואת היכולת שלו להיות לומד עצמאי בעתיד. איך נדע אם המורה הפרטי באמת מתאים לילד שלנו?
קורות החיים הם המסמך עליו מסתמכים המעסיקים כדי ללמוד עליך. הם צריכים להכיל את המידע המדויק והעדכני עליך אך הם צריכים להיות גם ברורים ושיווקיים. איך עושים את זה?
מעסיקים רבים מתמודדים עם תחלופת עובדים גבוהה במקום העבודה. מדוע העובדים מתחלפים כל כך מהר וכיצד ניתן למנוע זאת?
איך לגרום לילד להביע רגשות? איך לגרום לו להבין רגשות? מסתבר שגם להורים וגם למערכת החינוך יש תפקיד חשוב בהתפתחות הרגשית של הילדים.
מעסיקים רבים נוטים לקלוט את העובדים ומיד "זורקים אותם למים" אך חלקם עלול להתקשות ולעזוב. בעזרת תהליך חפיפה והכשרה נכונים ניתן לשמר את העובדים ולשפר את התפוקה.
חוקרים רבים מסכימים כי הקשר בין הצוות החינוכי וההורים מיטיב עם כולם. כיצד ניתן לעודד מעורבות הורית? הנה כמה טיפים מעניינים.
אלו שמסננים את קורות החיים שלך הם בעצם רובוטים. כדי לעבור את הסינון הראשוני, חשוב "לדבר את שפתם" של הרובוטים הללו, אחרת קורות החיים שלך לא יגיעו לאף אחד.
קבלה של אח או אחות למשפחה זה תמיד דבר משמח. אך אנו כמבוגרים והורים מקבלים את האירוע המשמח בצורה אחרת מקבלתו על ידי הפעוט. איך להכין את הילדים לקבלת אח חדש?
אנחנו רוצים שהילדים שלנו יגדלו בצורה הכי נעימה שאפשר, אבל אולי אנחנו מקלים עליהם מידי? הנה מספר עקרונות שיקלו עליהם להתמודד עם אתגרים בעתיד.
מהי משמעותו של חלב אם בשביל התינוק והאם הוא עדיף על תחליפי חלב? כיצד מקבלים החלטה לגבי תזונת התינוק באמצעות הנקה ומה ההשלכות על האם. הפרטים במאמר.
תהליך הגמילה מחיתולים יכול להיות מתסכל מאוד גם לפעוט וגם להורים. גמילה מחיתולים קשורה באופן ישיר למודעות הפעוט לגופו, אישיותו ועצמאותו. איך לעבור אותו בהצלחה?
הילד שלנו הגיע לעולם ואנחנו הופכים להורים. כולנו רוצים להיות הורים משמעותיים יותר בשביל הילדים שלנו ולהוביל אותם להצלחה. הנה מספר עקרונות שיעזרו לנו בכך.
התינוק שלכם גדל ויש לו כבר שיניים? חשוב להנחיל לו את ההרגל של צחצוח השיניים בצורה חיובית, כדי שילווה אותו גם בעתיד. איך עושים זאת? הנה כמה טיפים מעניינים.
חיזוק מערכת החיסון של הילד חשובה מאוד. ניתן לחזק את מערכת החיסון של הילד שלנו באמצעות 3 עקרונות פשוטים ולהפוך אותם לבריאים, חזקים ומאושרים יותר.
בוודאי שאלתם את עצמכם מהי חשיבותו של רפלקס המציצה אצל התינוק? מתי מומלץ להתחיל בתהליך הגמילה מהמוצץ ואיך לעבור אותו בהצלחה? במאמר זה תמצאו את התשובות.
הבכי של התינוק הוא שפת הדיבור הראשונה שלו והאמצעי שלו להעביר אליכם את תחושותיו. לכן חשוב לזהות את המסר של הבכי ולדעת כיצד להרגיע אותו. קבלו כמה טיפים.
כיצד יכול המעסיק לשאול שאלות בעלות ערך מוסף בראיון העבודה? נחפש שאלות שיספרו לנו עוד קצת על העובד ועל אופיו. איזה שאלות ניתן לשאול?
משא ומתן על שכר צריך לדעת איך ומתי לנהל. ניהול משא ומתן כזה שלא בתזמון והצורה הנכונה יכול גם לגרום לאי העסקה או סיום העסקה של עובד. מה העקרונות לניהולו?
רוצים לצבור ידע, ניסיון, להתקדם בתפקיד? רוצים להתקבל לעבודה הבאה בקלות? זה תלוי במשך הזמן שעבדתם בעבודתכם האחרונה. למה?
התינוק עובר בתקופה קצרה תהליך משמעותי וטראומטי. הוא מגיח מבטן האם, מסביבה סטירילית ומוגנת לעולם בו הוא צריך לדאוג לעצמו. בואו נבין טוב יותר את תהליך ההסתגלות.
מידע על תפקיד מטפלת התנהגותית ABA (או מטפל). בנוסף הצעות עבודה למשרות (חיפוש עבודה) ופרסום מודעת דרושים מטפלת התנהגותית ABA באתר דרושים בחינוך.
הסתדרות המורים היא ארגון מייצג למורים וגננות בישראל. במאמר תוכלו לקרוא על הסתדרות המורים ופעולות הסתדרות המורים. מאמר על הסתדרות המורים דרושים בחינוך מציגים.
ארגון המורים מייצג עשרות אלפי מורים וכדי להקים את ארגון המורים דרושים היו פעילים בעלי חזון, שחלקם פרשו מהסתדרות המורים. ארגון המורים - דרושים בחינוך.
באתר דרושים בחינוך סוגי משרות שונים בתחום החינוך וההדרכה. המשרות מגוונות מאוד והליך חיפוש העבודה הוא קל ונוח. הגיע הזמן למצוא עבודה.